Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Alle slags oplysninger og informationer, der, der på en eller anden måde kan henføres til dig er Personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler, kan vi have fået fra dig eller fra andre i forbindelse med at du er tilmeldt dig et arrangement,
har valgt at modtage vores nyhedsbrev, søger ansættelse eller arbejder hos os.

 

Dataansvarlig
Scandinavian Information Audit er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om kunder, kursusdeltagere, modtagere af nyhedsbreve og ansatte, andre parter og vi sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

De forskellige typer af behandling

Nyhedsbreve og arrangementer:

Du modtager vores nyhedsbreve, fordi du selv har tilmeldt dig. Vi behandler vi dine personoplysninger, idet vi opbevarer dine oplysninger. Formålet med opbevaringen er at vi kan levere nyhedsbreve til dig. Har du tilmeldt dig kurser og arrangementer, er formålet at kunne kommunikere med dig og fakturere.

Vi gemmer følgende oplysninger:
• Navn
• Arbejdsplads
• Arbejdsadresse og evt. EAN
• E-mail
• Arrangementer, kurser, mv.

Ansøgning om job og ansættelse
Hvis du søger et job hos os behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os eller oplysninger fra andre, som du har samtykket til, at vi må kontakte. Det gør vi for at vi kan vurdere din ansøgning og dig. Vi gemmer alle ansøgninger i en periode på op til 3 måneder, sådan at vi kan være sikre på, at vi finder den
rette kandidat til stillingen. Hvis du ansættes hos os bevarer vi din ansøgning, kontrakt m.m. i 3 år efter, at du er fratrådt.

Sikkerhed

Opbevaring
Vi opbevarer dine data sikkert og fortroligt og vi bruger databehandlere, som vi har sikret os har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har.

Når det er hensigtsmæssigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger. Vi vil til enhver tid sikre, at vi overholder den gældende persondatalovgivning.

Har du spørgsmål?
Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Her kan du også rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et samtykke tilbage. Du skal være opmærksom på, at vores behandling af visse af dine personoplysninger er nødvendige i forbindelse med fakturering. Det betyder, at du ikke kan tilbagetage dit samtykket til vores behandling af dine oplysninger,
der står på en faktura (navn og evt. e-mail på e-faktura). Vi fakturerer i 5 år.

 

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Kontaktoplysninger

Vores kontaktoplysninger er:
Scandinavian Information Audit
Skodsborg Strandvej 215, 1. th.
2942 Skodsborg
CVR-nr.: 27979041
Telefon: 70231404